+45 6064 3462 service@linhardtauto.dk

Professionel service

Linhardt Auto er en seriøs samarbejdspartner når det kommer til salg og service af nye og brugte biler. Som Hella Service Partner sætter vi garanti for høj kvalitet i vores arbejde og reservedele. Vi udfører service og reparation på alle mærker og selvom vi er uafhængige holder garantier på nye biler som var du på et autoriseret værksted.

Vi glæder os til at se dig..

Kontaktoplysninger

Kontakt


Tlf. værksted:          +45 6064 3462
Email værksted:      service@linhardtauto.dk
Tlf. Kontor:              +45 6081 5111
Email Kontor:          kontor@linhardtauto.dk

Åbningstider


Man-Tors  07:30 – 24:00
Fredag      07:30 – 15:00
Samt efter aftale

Skriv til os

Medarbejdere

Rene Linhardt

Rene Linhardt

Ejer

Rene er ejer af Linhardt Auto, med mere end 10 års erfaring som mekanikker.
René er vores teknikker, og står for elektrisk fejlfinding og de lidt mere komplicerede opgaver udover de mere alm. værkstedsopgaver. René udregner også tilbud, står for forsikringsopgaver og meget meget mere.

René vil du altid møde med et smil på læben, og lyst til at hjælpe – gerne med en frisk bemærkning.

Line Linhardt

Line Linhardt

Administration / Bilsalg

Fuldtid hos Linhardt Auto siden Oktober 2016 – Line sørger for alle enderne når sammen, holder styr på regnskab, markedsføring, hjemmeside opdatering, salgsbiler opkøb, klargøring og salg, rep. Af stenslag, udregning af tilbud og finansieringsekspert. Line er oprindeligt udd. Klinikassistent, så rollen som blæksprutte er ikke uvant.

Line er glad og smilende, altid klar til at hjælpe og svare på spørgsmål.

Alex Hansen

Alex Hansen

Lærling

Alex har været hos os siden Marts 2017. Han har 3 års erfaring inden for mekanikkerfaget, og drømmer om, at uddanne sig indenfor faget. Alex er ansat hos os i skånejob, og tager ved siden af sin fuldtidsstilling dansk og matematik på fjernstudie så uddannelsesdrømmene kan realiseres. Vi er stolte af Alex og hans fremskridt samt drive!

Du vil møde Alex med et smil på læben, en lyst til at få opgaverne løst og en stor lærelyst. Alex laver de mere gængse skrueopgaver som bremser, kobling og sporinger.

Find vej til os

Linhardt Auto finder man på Store Landevej 158, DK-5560 Aarup ca. en km vest for Grønnemose..